Русе, ул. Райко Даскалов 21, ет. 2, офис 5.; e-mail: office@lucky-m.com;
tel: 082/82 34 76
, mobile: 0884 607 888, 0888 452 067; skype: lucky-genov
     
НАЧАЛО  | РАБ. ПОЗИЦИИ  | ИЗИСКВАНИЯ  | ЗА ПРЕНАЕТИ  | ЧЕСТИ ВЪПРОСИ  | ГАЛЕРИЯ   | САМОЛЕТНИ РЕЗЕРВАЦИИ И ПЪТУВАНИЯ  | Потвърдено Интервю за цялостен Персонал за Речни КОРАБИ - 15 Януари, 2018 в Хотел РИГА, Русе




Виж още в Текущи позиции
Информация и консултации, подаване на документи на място в агенцията всеки раб. ден до 14:30 ч. В събота по предварителна уговорка.
 

ТЕКУЩИ ПОЗИЦИИ


Предварителна селекция

Услуги

Партньори

АГЕНЦИЯ за подбор и посредничество за работа на пътнически кораби -хотело-ресторантски персонал



Агенция Лъки-М ЕООД стартира дейността си по подбор и реализация на кадри за пътнически кораби в началото на 1999 година, като единствена фирма за морски кадри в Северна България (с изкл. на Варна). През Юли на предходната 1998 година създателят на Агенцията - Лъчезар Генов подписва контракт за набиране на персонал от България за една от най-популярните и мощни круизни компании - Карнивал Круиз Лайнс, базирана в Маями, Флорида. По това време той работи за Карнивал Круизес в Департамент Обслужване ресторанти. И ето че през 1999 година мениджърите на ККЛ идват за пръв път в България за интервю, търсейки млади мотивирани хора за работа на круизните кораби. Фирмата стартира с малък офис в град Русе, без наличие на развита база и доверие от клиенти (което в бранша е много важно). През 2002-2003 година се издига до една от най-надеждните и сигурни компании за хотело-ресторантски персонал, с около 300 новоназначени клиенти годишно. По това време Агенцията разкрива офис в центъра на на нашата столица. Агресивни рекламни кампании не се налагат, тъй като опита и доверието на старите ни кадри ни рекламират достатъчно убедително. Фирмата има клиенти и от Македония, Румъния, Турция и Украйна. Агенцията изгражда доверието освен с коректност и липса на "празни обещания" и с многото информация за условията на живот и работа на корабите предоставяна и от личен опит.

Нашите цели са фокусирани върху комплексно и пълно обслужване на нашите потенциални и настоящи клиенти, както и посрещане на нуждите и изискванията на корабособствениците/работодателите.

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

от изключително значение за Вас е да разбирате сериозността на желанието си да работите на кораб: наивно е да се приема като кратък временен ангажимент, младежка авантюра или просто отдих и ваканция. След като получите работа, Вие поемате дългосрочен ангажимент за работа на море в круизната индустрия. Имайте предвид че един океански лайнер представлява огромен плаващ хотел, предоставящ 24 часово високо обслужване за своите гости. Например корабите от Конкуест клас са с капацитет 110 000 бруто реигстър тона, настаняват до 3500 пасажера плюс 1200 членен екипаж.

Ако сте амбициозен млад човек, владеещ надеждно английски, разгледайте нашия сайт и се свържете с нас!

Carnival Jobs on cruise ships


Carnival Cruise Lines



Norwegian Cruise Lines


Apollo Ship Chandlers


Regent - Seven Seas Cruises


Oceania Cruises


Grand Circle Cruise